• Invitasjon til foresatte til elever på høstens nye 8.trinn

Velkommen til foreldremøte, tirsdag 21. november kl. 19.00.

• Har ditt barn installert mobbe-appen Sarahah?

Har ditt barn installert mobbe-appen Sarahah? Sarahah er en app på telefonen som brukes til å sende anonyme tilbakemeldinger. Appen blir brukt til mobbing, krenkende meldinger og personangrep mot barn og unge.

• Lesetid

Denne uka starter vi opp med Lesetid på Bø ungdomsskole. Hver skoledag setter vi av 15 minutter til lesing i klassene. Når på dagen dette skal skje, vil variere, men det vil være avtalt med elevene og markert på ukeplanen.

• «Bødalten» 2017

Elever og ansatte avsluttet ei flott høstuke med vårt tradisjonsrike løp,«Bødalten». Super innsats fra alle deltakere og alle som bidro med tilrettelegging, servering og tidtaking.

• Arbeid med naturmaterialer

8c har vært utenfor i finværet og arbeidet med motiver og mønstre av naturmaterialer de har funnet.

• Nasjonale prøver på 8. og 9. trinn

Skoleåret er i gang, og elevene på 8. og 9. trinn skal de neste ukene gjennomføre nasjonale prøver. Formålet med nasjonale prøver er å gi skolene kunnskap om elevenes grunnleggende ferdigheter i lesing, regning og engelsk. Informasjonen fra prøvene skal danne grunnlag for underveisvurdering og kvalitetsutvikling på alle nivåer i skolesystemet. Prøvene gjennomføres i uke 37, 38 og 39.

Bø ungdomsskole
Torvastadvegen 12 4262 AVALDSNES Tlf: 52811430