• Har ditt barn installert mobbe-appen Sarahah?

Har ditt barn installert mobbe-appen Sarahah? Sarahah er en app på telefonen som brukes til å sende anonyme tilbakemeldinger. Appen blir brukt til mobbing, krenkende meldinger og personangrep mot barn og unge.

• Lesetid

Denne uka starter vi opp med Lesetid på Bø ungdomsskole. Hver skoledag setter vi av 15 minutter til lesing i klassene. Når på dagen dette skal skje, vil variere, men det vil være avtalt med elevene og markert på ukeplanen.

• Nasjonale prøver på 8. og 9. trinn

Skoleåret er i gang, og elevene på 8. og 9. trinn skal de neste ukene gjennomføre nasjonale prøver. Formålet med nasjonale prøver er å gi skolene kunnskap om elevenes grunnleggende ferdigheter i lesing, regning og engelsk. Informasjonen fra prøvene skal danne grunnlag for underveisvurdering og kvalitetsutvikling på alle nivåer i skolesystemet. Prøvene gjennomføres i uke 37, 38 og 39.

• Velkommen til foreldremøte for foresatte på 8. trinn

Velkommen til foreldremøte for foresatte på 8. trinn, 29.august kl. 18.00. Se vedlagt invitasjon.

• Vi ønsker aktive og inkluderende elever

Bø ungdomsskole er opptatt av at elevene skal være aktive og inkluderende på skolen. Trivselsprogrammet, som vi startet opp med i fjor, er et program som legger til rette for økt aktivitet i friminuttene og i undervisningen.

• VELKOMMEN TIL SKOLESTART!

17. august kl. 8.30 starter vi opp et nytt og spennende skoleår. Vi ønsker alle våre elever hjertelig velkommen, ekstra velkommen til våre nye elever på 8.trinn. Elevene på 8.trinn møter utenfor hovedinngangen, og vil bli møtt av sine kontaktlærere der.

Bø ungdomsskole
Torvastadvegen 12 4262 AVALDSNES Tlf: 52811430